Bobby McFerrin
Don't worry,
              be happy!
Like UniteFM!
Op deze pagina vind je enkele handige software en apps die kunt downloaden. Let er wel op welke app er wel of niet beschikbaar is op jouw apparaat. Klik op het logo van het programma voor meer informatie en de download links.Discord is een soort chatplatform ontworpen voor gamingcommunity's of andere doeleinden. Je kunt hierbij chatten en praten met andere mensen en dat alleen al als je je hebt aangesloten bij een server of er zelf een hebt aangemaakt. Discord werkt op Windows, macOS, Android, iOS, Linux en in een webbrowser.
Spotify is een gratis service met een muziek database van miljoenen liedjes. Je kunt met Spotify je favoriete nummers ordenen, eigen afspeellijsten creëren en luisteren naar muziek van je vrienden die zijn verbonden via Facebook. Om gratis te kunnen luisteren wordt de muziek af en toe onderbroken door reclame. Tegen een bijdrage van €10 p/m is dit afkoopbaar.
VLC (VideoLAN Client) is een vrije mediaspeler die diverse audio- en video codecs ondersteunt. Dvd's en CD's die je in het vervolg in je computer duwt zullen direct herkent worden door VLC. Bovendien kan VLC ook ingezet worden als server om video te verzenden in unicast of multicast over IPv4- of IPv6 netwerken. VLC is ook inzetbaar als audio en video converter.
KIJK LIVE